1WD mallit

Miksi valita Ural ilman vetävää sivuvaunun pyörää? Mikäli ajat pääosin päällysteellä, tai yleensäkin virallisia teitä pitkin, riittää normaali takaveto aivan varmuudella. Mikäli maastoajoa ei tarvi miettiä on voi keskittyä hakemaan miellyttävämmät ajo-ominauisuudet matka-ajoon.

Ural cT on pelkistetyn klassinen ja ajaton. Mutta varustelutaso on minimissään. Tehtaan laaja lisävaruste valikoima mahdollistaa vapaan muunneltavuuden omien tarpeiden mukaan. Malli on mainio lähtökohta mitä persoonallisimmalle ajoneuvolle. Ural perheen uusimpana tulokkaana mallissa muutamia erityispiirteitä. Sivuvaunun runko ja maavara on matalampi, jolloin painopiste jää alemmas. 18″ pyörät lisäävät ketteryttä. Tämä on suunniteltu ensimmäistä sivuvaunu moottoripyörää hankkivalle kuljettajalle. Mutta myös kokeneet kuljettajat nauttivat uudistusten tuomasta käsiteltävyyden lisääntymisestä.

Ural Classic on cT:n sisarmalli, mutta keulassa on Marcozzi teleskooppi jousitus. Normaalisti kaikissa uusissa Uraleissa on keinukeula jousitus, mikä on paras valinta maastoon ja yleensäkin sivuvaunu ajoon. Sivuvaunulla ajettaessa keulan syvä jousto on joskus ongelma ajogeometrian suhteen. Mutta teleskooppien avulla etupää saadaan erityisen pehmeäksi ja rentoon matka-ajoon soveltuvaksi. Calssic mallin perusvarustelu on minimissä cT tavoin ja ostajat hankkivat lisävarusteet oman tapeensa mukaan.

Ural Tourist on se perinteisin Ural 19″ vanteilla. Mallissa on vakiona matka-ajoon soveltuvia lisävarusteita, mm varapyörä ja erillinen tavarateline.